ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

Η Πίστη

Η Πίστη να το ξέρεις είναι μονόδρομος, ή Πιστεύεις και βαδίζεις από δόξα σε δόξα, ή απιστείς και πας από ήττα σε ήττα, ή Πιστεύεις και βλέπεις τη Δόξα Του Θεού, ή απιστείς και βλέπεις τα σκοτάδια στη ζωή σου. Διάλεξε η επιλογή είναι όλη δική σου.

Η ουσία της Επιτυχίας

Η στάση σου και η συμπεριφορά σου απέναντι στα προβλήματα, που αντιμετωπίζεις, έχουν μεγαλύτερη αξία για τον Θεό, από τη λύση των προβλημάτων σου ή από την οποιαδήποτε επιτυχία σου έξω από το Θέλημα του Θεού.

Τα καλά Νέα

Τα καλά Νέα δεν είναι το τι κάνουμε εμείς για το Θεό, αλλά το τι ο Θεός Πατέρας και ο Κύριός μας ο Ιησούς Χριστός κάνει για μας, μαζί με μας και μέσα από μας.

Άρθρo 1

Το να μην έχουμε Χρήματα και περιουσίες… σαν παιδιά Του Θεού, αυτό δεν είναι αποτυχία, το να μην έχουμε όμως, την Παρουσία Του Θεού Πατέρα μας και Του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στην καθημερινή μας ζωή, αυτό είναι Αποτυχία.

Άρθρo 2

Η Επιτυχία σου σαν Παιδί Του Θεού δεν είναι να κάνεις τα θελήματά σου και να πετύχεις τους διάφορους γήινους σκοπούς σου…. Αλλά η μεγάλη Επιτυχία είναι, στο κατά πόσο κάνεις το Θέλημα Του Θεού Πατέρα σου στην καθημερινή σου ζωή.

Άρθρο 3

Το να μη μας αγαπούν οι άνθρωποι αυτό δεν είναι αποτυχία, το να μην αγαπάμε εμείς τους ανθρώπους, και τους αδελφούς μας εν Χριστώ αυτό είναι Μεγάλη αποτυχία.

Επικοινωνία

  • Τοποθεσία

    Μοσχοπόλεως 27 (παράλληλη της Μητροπόλεως)
    Καστοριά 521 00, Ελλάδα

  • Τηλέφωνο:

    6985563360